Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2012. December 04. 09:16, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

X-Faktor: Szabó Dávidot, korábban megrugdalták a vetélytársak a villamoson

X-Faktor: Szabó Dávidot, korábban megrugdalták a vetélytársak a villamoson

Egy korábbi homo erotikus filmben.

Szabó Dávid már gyerekkorában megtapasztalta, hogy a népszerűségnek árnyoldalai is vannak. Az X-Faktor énekese kicsi korától kezdve színpadra vágyott, és ez az álma valóra vált.

- Amikor suliba jártam, a lányok tudták, hogy a Szabó Dávid színházban játszik, és néha eljöttek megnézni. Pedig akkor csak kisstatiszta voltam, tartottam hátul a zászlót. De alapvetően az, hogy ilyen körökben mozogtam és olyan emberekkel, színészekkel beszélgettem, akikért ők odavoltak, hát ez hatalmas dolognak számított! A fiúk emiatt irigykedtek, nehezteltek rám! Volt, hogy egyszer éppen a villamoson utaztam, nekem estek és megrugdostak - eleveníti fel emlékeit az X-Faktor felfedezettje, Szabó Dávid, aki egy interjúban kijelentette, hogy bárkivel szívesen leül kávézni.
- Megkérdezték, van-e esélyük a rajongóknak, én pedig azt feleltem: most a verseny a legfontosabb. De ha szembe jön velem valaki, aki csak beszélgetni szeretne, akkor szívesen megiszom vele egy kávét. Kár volt mondanom, mert napi negyven kávémeghívást kapok! Volt olyan rajongó, aki nem csak kávézni hívott, hanem ezt írta: "Szia, itt vagyok a Corvinnál, nem jössz le egy kávéra vagy akár valami többre?"... - idézi rajongója levelét Szabó Dávid, aki a Like magazinnak azt is elárulja, milyen nők jönnek neki be.

Címkék: szabó dávid, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).