Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. November 13. 07:00, vasárnap | Belföld
Forrás: Orientpress.hu

Szijjártó: nincs ok Magyarország leminősítésére

Szijjártó: nincs ok Magyarország leminősítésére

A magyar gazdaság teljesítménye, a kormány gazdaságpolitikája és a költségvetési számok világosan mutatják, hogy semmilyen valódi ok nincs Magyarország leminősítésére - áll Szijjártó Péter közleményében.

Az Európai Bizottság éppen két nappal ezelőtt jelentette be, hogy 2012-ben a magyar költségvetés hiánya három százalék alatt lesz, amelyre jövőre mindössze hét uniós tagországban lesz példa. Magyarország hét éve nem volt képes arra, hogy teljesítse a három százalék alatti költségvetési hiányt, azonban a magyar emberek összefogása és a gazdaság teljesítménye nyomán ez most sikerül. Magyarország jövőre tovább csökkenti a Gyurcsány-korszakban felhalmozott államadósságát, újabb több százezer embernek ad munkát, így lesz 2012 Magyarország számára az elrugaszkodás éve - olvasható Szijjártó Péter közleményében.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket