Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2012. Április 20. 07:27, péntek | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Mit csinált Amerikában Tolvai Renáta?

Mit csinált Amerikában Tolvai Renáta?

A tengerentúlra utazott az ötödik Megasztár győztese, hogy új dalokat vegyen fel.

Sajnálatára párja, Kállay-Saunders András nélkül repült Amerikába, de már izgatottan várta, hogy újra viszontláthassa kedvesét. Naponta négyszer beszéltek telefonon és a közösségi oldalon is.

- Tíz napig voltam Chicagóban, ahol három dalt vettem fel, pihenésre sajnos nem jutott időm, elvégre dolgozni mentem ki. Egy régi barátom, akit még Romániában ismertem meg, csinált egy stúdiót. Tíz nap alatt keveset lehet dolgozni, de végül elkészítettünk három dalt. Nem volt sok időnk a munka mellett, de azért kimentünk a városba, hogy fényképezzek egy kicsit. Sok mindent lehet látni ott, amit itthon nem, nagyon különleges dolgok vannak kint.

A két legmagasabb toronyba is felmentem és onnan fotóztam a várost. Ha legközelebb kimegyek, akkor lehet, hogy jut időm egy kis pihenésre is. Jövő héten kapom meg a dalokat, remélem, hogy klip is születik az egyikből. Mindhárom különböző stílusú és tempójú nóta - áradozott a városról és a munkájáról Reni az Új Ásznak.

Új Ász /STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.