Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2012. Április 17. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Mit csinál Tóth Vera a szex helyett?

Mit csinál Tóth Vera a szex helyett?

Tóth Vera április elsején mindig megtréfálja a barátait. Idén is így történt. A saját üzenő falán tett közzé egy ultrahangfelvételt, mintha babát várna.

Az énekesnő utána nem győzött magyarázkodni. Nincs új pasi az életében, visszavonultan él, testi-lelki harmóniájának megteremtésére törekszik meditációval, edzésekkel.

- Lassan már aszkétaéletet élek. Jobban odafigyelek magamra. Beiktattam a mindennapjaimban az "énidőt", ami általában egy-két óra. Ilyenkor kikapcsolom a telefonomat, és csak magamra figyelek. Elmegyek a közeli konditerembe vagy vásárolgatok, sétálok, meditálok, de az is előfordul, hogy beülök valahová teázni a barátaimmal. Minden kezd letisztulni bennem, így körülöttem is. Végre minden rendben van - hangsúlyozza Tóth Vera, az első Megasztár győztese.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 09:58, hétfő | Bulvár

Nem tűnt fel nekik a terelés

Az autópálya fenntartó MKIF Zrt. videóösszeállítással hívja fel a figyelmet a figyelmes vezetés fontosságára.