Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2020. December 26. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kétszer tört be ugyanabba a presszóba, mindkétszer elfogták

Kétszer tört be ugyanabba a presszóba, mindkétszer elfogták

A bűnismétlés után a rakamazi rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrsére betörésről tettek bejelentést 2020. december 24-én reggel. A bejelentő elmondta, hogy ismeretlen tettes betört egy tiszanagyfalui presszóba, ahonnan szeszes italt tulajdonított el – közölte a rendőrség.

A rakamazi rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, és rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit tiszanagyfalui otthonában elfogtak. A lopás vétség elkövetésének gyanújával előállított 44 éves K. L. beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy december 23-án este egy vascsővel törte be a presszó ablakát, ahová bemászott, és egy üveg pálinkát eltulajdonított. A rakamazi rendőrök előtt nem volt ismeretlen a férfi, mert két nappal korábban, 2020. december 22-én hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi ugyanabba a presszóba tört be, és akkor is egy üveg pálinkát tulajdonított el. A bűnismétlés után a rendőrök gyanúsítotti kihallgatása után a férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címkék: betörés, elfogás, Rakamaz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket