Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2012. Július 20. 13:18, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Belügyminisztérium: az MSZP vádaskodása minden bizonyítékot nélkülöz

Belügyminisztérium: az MSZP vádaskodása minden bizonyítékot nélkülöz

A Belügyminisztérium közlése szerint minden konkrét bizonyítékot nélkülöz Nyakó István (MSZP) vádaskodása azzal kapcsolatban, hogy Tállai András államtitkárnak köze lenne két pedagógus elbocsátásához.

A szocialista országgyűlés képviselő korábban nyílt levélben fordult Tállai Andráshoz a mezőkövesdi középiskolából elbocsátott két tanár ügyében.
"A valódi mondanivalóval, megoldási javaslatokkal nem rendelkező MSZP régi bolsevik módszerrel, személyes támadással igyekszik e hiányosságáról elterelni a figyelmet" - tartalmazza a tárca pénteki reagáló közleménye.
Mint írják, a Nyakó István minden konkrét bizonyítékot nélkülöző vádaskodása személyében támadja Tállai Andrást, a Belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkárát "ahelyett, hogy az emberek valódi problémáival foglalkozna".
Tállai András ezért arra kéri Nyakó Istvánt, hogy próbáljon megoldási javaslatokkal előrukkolni az emberek valódi problémáira, a lejáratási szándékot és a rágalmakat pedig visszautasítja.
Nyakó István korábban azt közölte: a két pedagógust szocialista kötődésük miatt bocsátották el, miután az iskolájuk átkerült az Egri Főegyházmegye fenntartásába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.